Sostenibilitat
La tria de cada aliment que ens mengem és una aposta per un model més respectuós amb l’ambient i més just amb la societat i el món. L’educació ambiental és clau pel creixement dels infants.
Qualitat
Una metodologia exigent en la formació continuada dels nostres treballadors i amb la millora dels nostres projectes educatius.
Sinceritat
Dinar a l’escola és una font de salut i a més, un aprenentatge. Vetllem per una qualitat de l’alimentació col·lectiva i dediquem molts esforços en assegurar un menú equilibrat.
Responsabilitat
Volem complir els criteris nutricionals recomanats i que compleixin la normativa sanitària. L’alimentació dels infants ha de tenir una mirada àmplia i integradora del concepte de seguretat alimentària.
L’educació integral
Apostem per una mirada sostenible en tots els aspectes; el menjador i la cuina no poden quedar-ne al marge. Treballem per incorporar el concepte d’alimentació agroecològica.
Hort
Facilitar la comprensió entre què passa a l’hort i el que mengem, la relació entre la nostra salut i la de l’entorn, la importància d’allò local per reflexionar i entendre com afecta al món.